کارخانه بستنی شیری کاکائویی یا شکلاتی در بجنورد

 بستنی نوعی دسر منجمد و مزه دار است که باید شامل حداقل ۱۰٪ چربی شیر باشد. مقدار این چربی می‌تواند از ۱۰ تا ۱۶ درصد تغییر یابد که معمولاً بستنی‌ها حاوی %۱۴ چربی شیر هستند، همچنین بستنی می‌تواند شامل دیگر انواع لبنیات مثل خامه باشد که به همراه مواد شیرین‌کننده و طعم‌دهنده تهیه می‌شود. اولین کارخانه صنعتی بستنی‌سازی جهان در سال ۱۸۵۱ در مریلند، کار خود را آغاز نمود. درست شدن بستنی به‌احتمال‌زیاد به امپراتوری هخامنشی حدود ۵۰۰ سال قبل از میلاد بازمی‌گردد. ایرانیان در زمان هخامنشیان تابستان‌ها بستنی با طعم‌های زعفرانی، میوه‌ای و طعم‌های دیگر مصرف می‌کردند. بر اساس شواهد همچنین حدود 4۰۰ سال قبل از میلاد ایرانیان چیزی شبیه فالوده‌های امروزی داشته‌اند که با گلاب مصرف می‌کردند. در این طرح بستنی بر پایه شیر و با طعم‌های مختلف همچون، کاکائو و شکلات در بسته‌بندی‌های حصیری و لیوانی در وزن‌های مختلف تولید خواهد شد. کد آیسیک این محصولات طرح 1520512750 و کد HS محصول طرح 21050000 است. کد گمرک با عنوان بستنی و سایر شربت‌های یخ‌زده (Edible ice)، حتی دارای کاکائو 21050000 است.

جدول 1: مشخصات بستنی شیری کاکائویی یا شکلاتی طبق طبقه‌بندی آیسیک

نام محصول

نام انگلیسی محصول

کد آیسیک

تعرفه گمرکی

رده زیست‌محیطی

بستنی شیری کاکائویی یا شکلاتی

Chocolate-milk ice cream

1520512750

21050000

1



درصد مواد اولیه مورد نیازداخلی 100 درصد خارجی 0 درصد
درصد فروشبازار داخلی درصد بازار خارجی درصد
زمان اجرای پروژه (ماه)
اشتغال مستقیم24 (نفر)
مطالعه امکان سنجی انجام شده؟
زمین تهیه شده؟
مجوزهای قانونی (جواز تاسیس و ...) اخذ شده؟
موافقت نامه شراکت با سرمایه گذار داخلی/خارجی؟
توافق با پیمانکار داخلی / خارجی؟
زیرساخت ها (برق، آب، ارتباطات، سوخت، راه و ...) فراهم شده؟
موافقت نامه مالی؟
دانش فنی، ماشین آلات، تجهیزات و کشور های سازنده آنها فراهم شده؟
قرارداد خرید ماشین آلات و تجهیزات و دانش فنی بسته شده؟


تعداد بازدید : 852