کارخانه روغن خام هسته انگور در بجنورد

 

مشخصات محصول در جدول زیر ارائه‌شده است.

جدول 1: مشخصات روغن هسته انگور طبق طبقه‌بندی آیسیک

ردیف

نام محصول

نام انگلیسی محصول

کد آیسیک

تعرفه گمرکی

رده زیست‌محیطی

1

روغن خام هسته انگور

Crude grape seed oil

1514412314

15159090

4

2

کنجاله

ضایعات که محصول باارزشی است

 

این روغن از دانه‌های انگور وارسته به دست می‌آید روغن هسته انگور یک روغن خوشمزه و ایدئال برای آماده کردن غذاهای سرد و گرم است و سال‌هاست که در آشپزخانه‌های اروپا به خاطر طعم خوش و فواید بهداشتی آن به روغن‌های دیگر ترجیح داده می‌شود. روغن هسته انگور از هسته‌های انگورهایی است که پس از آبگیری برای آب انگور و سرکه مصرف می‌شوند و در یک‌روند سالم جهت استحصال روغن مورداستفاده قرار می‌گیرد. روغن هسته انگور صد درصد طبیعی است و هیچ ماده شیمیایی به آن اضافه نمی‌شود این روغن برخلاف روغن‌های دیگر دود نمی‌کند و نمی‌سوزد. نه‌تنها بر طعم اصلی غذا تأثیر نمی‌گذارد بلکه اندکی طعم کره‌ای به آن می‌دهد. این روغن منبع سرشاری از ویتامین E است که نقش بسیار مؤثری در جلوگیری از امراض قلبی دارد و مانع لخته شدن خون در رگ‌ها می‌شود. مصرف یک قاشق غذاخوری از روغن دانه انگور، تقریباً نیاز روزانه بدن به ویتامین E را تأمین می‌کند. روغن هسته انگور دارای بالاترین مقدار اسید لینولئیک یعنی ۶۸ تا ۷۶ در صد است. این اسید از اسیدهای چرب بسیار ضروری برای زندگی انسان محسوب می‌شود که بدن قادر به تولید آن نیست. این روغن دارای pronathrocynidins که نوعی از آنتی‌اکسیدان‌های بسیار خوب است، بافت‌ها و نسوج بدن را از جراحت و آسیب‌ها محافظت می‌کند و دانه‌های انگور و عصاره آن منبع اصلی این مواد هستند. جالب است بدانیم که روغن هسته انگور به‌طور طبیعی فاقد کلسترول است، این روغن درحالی‌که خاصیت افزایش کلسترول مفید یا HDL دارد میزان کلسترول مضر یا LDL و تری گلیسیرید (نمک‌های آلی حاصل از ترکیب گلیسیرین و اسیدهای چرب) را کاهش می‌دهد و به همین دلیل راهی مناسب برای پایین آوردن چربی‌های اشباع‌شده است و درنتیجه سبب کاهش خطرات ناشی از بیماری‌های قلب و عروق خصوصاً تصلب شرائین می‌شود. این روغن به خاطر خاصیت نرم‌کنندگی، در صنایع آرایشی و بهداشتی مصارف فراوانی دارد. از این روغن برای حالت‌دهنده مو استفاده می‌شود که حاصل آن موهای پرپشت و براق و باقدرت رشد خوب و به لطافت تارهای ابریشم خواهد بود. از این روغن در سالادها و انواع غذاها، برای تهیه شیرینی، گریل و سرخ کردن استفاده می‌شود.



درصد مواد اولیه مورد نیازداخلی 100 درصد خارجی 0 درصد
درصد فروشبازار داخلی درصد بازار خارجی درصد
زمان اجرای پروژه (ماه)
اشتغال مستقیم23 (نفر)
مطالعه امکان سنجی انجام شده؟
زمین تهیه شده؟
مجوزهای قانونی (جواز تاسیس و ...) اخذ شده؟
موافقت نامه شراکت با سرمایه گذار داخلی/خارجی؟
توافق با پیمانکار داخلی / خارجی؟
زیرساخت ها (برق، آب، ارتباطات، سوخت، راه و ...) فراهم شده؟
موافقت نامه مالی؟
دانش فنی، ماشین آلات، تجهیزات و کشور های سازنده آنها فراهم شده؟
قرارداد خرید ماشین آلات و تجهیزات و دانش فنی بسته شده؟


تعداد بازدید : 247