محصولات تولیدی شامل گوشت قرمز بستهبندیشده در بستهبندیهای مختلف با رعایت موازین بهداشتی و استاندارد است و هدف از تولید این محصولات افزایش ارزشافزوده، حاشیه سود بالاتر، سهولت عرضه، افزایش مدت ماندگاری، سهولت مصرف با رعایت جنبههای بهداشتی آن برای مصرفکنندگان است.
جدول 1: مشخصات انواع عملآوری و بستهبندی گوشت انواع دام طبق طبقهبندی آیسیک
نام محصول
|
نام انگلیسی محصول
|
کد آیسیک
|
تعرفه گمرکی
|
رده زیستمحیطی
|
عملآوری و بستهبندی گوشت انواع دام
|
Processing and preserving of red meat
|
1511312301
|
Service
|
5
|
|