در این بخش به معرفی محصول (محصولات) پرداخته میشود. در معرفی محصول طرح توجیهی، مواردی نظیر کلیه کدهای ISIC متعلق به محصول، مشخصات، ویژگیها، کاربردها و استانداردهای محصول، کد تعرفه گمرکی، رده زیستمحیطی و نام لاتین محصول آورده میشود.
جدول 1: مشخصات شیره انگور و آبغوره طبق طبقهبندی آیسیک
نام محصول
|
نام انگلیسی محصول
|
کد آیسیک
|
تعرفه گمرکی
|
رده زیستمحیطی
|
شیره انگور
|
Grape syrup
|
1513512489
|
13021900
|
3
|
آبغوره
|
Unripe grape juice
|
1513512484
|
20098090
|
3
|
شیره انگور و یا دوشاب، یکی از فرآوردههای انگور است که از آب انگور به دست میآید. شیره انگور در مقایسه با انگور، کالری فوقالعاده بالایی دارد و مصرف مقدار اندک آن انرژی ازدسترفته را جبران میکند. این شهد لذیذ حاوی ویتامینهای A، B، C و املاحی چون آهن، منیزیم، فسفر و مقداری کلسیم است.
آبغوره عصارهٔ غوره است که برای طعم دادن و ترش کردن غذا به کار میرود. آبغوره دارای ویتامین C است و میتواند در التهاب مخاط دهان و خونریزی لثهها مؤثر باشد. همچنین به دلیل ترکیبات ضدعفونیکننده، میتواند در پاک کردن معده و روده و در دفع کرم روده مفید باشد.
|